Har din klub et pigehold?

af  Per Stærk Larsen, ps@floorball.dk
Vil I gerne fastholde de piger I har spredt rundt på drengehold? Eller vil I gerne etablere et rent pigehold? Så få et par gode råd og idéer med på vejen.

Hvis din klub gerne vil eller er i gang med at etablere et pigehold, så har DaFu Sekretariat en række gode råd, som I kan bruge til inspiration. Derudover hjælper DaFUs udviklingskonsulent naturligvis også gerne med sparring.

Gode råd til opstart af pigehold (pdf-fil)

Kleinfeld nyt initiativ
Vi har pt. ingen rigtig pigeturnering, men der er sat gang i flere spændende initiativer. Bl.a. er der pigestævner, lavere damerækker, Girl Zone og specielt Kleinfeldfloorball er et godt nyt koncept for piger.

kleinfeld skal man blot have fire spillere for at kunne stille hold – der spilles med målmand og tre markspillere på en mindre bane.

Pigepulje - del af DaFU Udviklingspuljen
For de klubber, der vil satse på pigearbejdet, har DaFU etableret en pulje, hvor I kan søge støtte til projekter, der sættes fokus på at tiltrække og fastholde pigespillere. Midlerne er en del af DaFU's udviklingspulje, så du kan søge støtte til afholdelse af kleinfeldstævner/Girl Zone eller oprettelse af nye pigebørne eller pigeungdomdshold. Der vil også være mulighed for at få udstyr til holdet - læs mere om udviklingspuljen her.

Vil du vide mere, så kontakt DaFU sekretraiet herunder specielt DaFU’s udviklingskonsulent

01-03-2010
 

Serviceværktøjer

Samarbejdspartnere

Unihoc  

 

Formo

 

 
Dansk Floorball Union - Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20 - 2605 Brøndby - tlf. 72 11 91 90 - dafu@floorball.dk