Opstart af ny klub

Overvejer du/I at starte en floorballklub? Så er det her det rigtige sted. Vi har her samlet de vigtigste informationer om, hvordan man starter en ny floorballforening. Er der fortsat spørgsmål, står vi selvfølgelig til rådighed.

Rundt om i Danmark stiger interessen for at spille floorball, og hvert år kommer der nye foreninger til. Hvis du/I er blandt dem, der har en spirende floorballklub eller vil starte en, så har vi på følgende sider lavet en opstartsguide, der kan være med til at hjælpe.

Medlemskab i Dansk Floorball Union
Dansk Floorball Union støtter naturligvis ildsjælenes arbejde med at starte nye foreninger. Vi er til for klubberne.

DaFU har en del materiale, der kan rekvireres. Det er samlet i en startpakke.

Desuden rådgiver DaFU's udviklingskonsulenter i forbindelse med opstart af en ny forening.

Medlemskab hos DaFU koster 500,-
Det er en god idé at blive medlem af Dansk Floorball Union. Det giver adgang til gratis konsulentbistand året rundt herunder almen klubservice og klubudvikling, turnerings- og stævneaktiviteter, uddannelsestilbud/undervisningsmateriale, samt basis forsikringsdækning via Idrættens forsikringer, hvis uheldet er ude. Alt dette - og meget mere for blot 500,- kroner per år.

Vedtægter 
Som ny forening skal man have vedtaget og godkendt et sæt vedtægter. Her findes et sæt standartvedtægter som kan tilrettes jeres nye forening. Jeres kommune vil spørge efter vedtægter når der skal søges om godkendelse af forening i kommunen. Der står meget mere om vedtægter og regler  for disse i denne pjece.

Kontakt
Skal du/I til at starte en ny klub eller har yderligere spørgsmål i forbindelse med en klubopstart, så står vores udviklingskonsulent Nils-Ola Nilsson til rådighed på tlf.: 20 92 95 59 eller per mail: nio@floorball.dk.

 

Serviceværktøjer

Samarbejdspartnere

Unihoc  

 

Formo

 

 
Dansk Floorball Union - Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20 - 2605 Brøndby - tlf. 72 11 91 90 - dafu@floorball.dk