Opstart af ny klub

Rundt om i Danmark spirer interessen for at spille floorball, og årligt kommer der flere nye foreninger til.

DaFU støtter og rådgiver
Dansk Floorball Union støtter naturligvis ildsjælenes arbejde med at starte nye foreninger. DaFU har en del materiale, der kan rekvireres. Det er samlet i en startpakke.

Desuden rådgiver DaFU's udviklingskonsulenter i forbindelse med opstart af en ny forening.

Gratis medlemsskab af DaFU
Det er gratis at blive B-medlem i Dansk Floorball Union. Først i det øjeblik, en forening vælger at deltage i Danmarksturneringen, skal der betales kontingent for A-medlemsskab.

B-medlemmer har samme rettigheder som A-medlemmer. Det er en god ide at blive medlem hos DaFU, når I starter op. Blandt andet i forhold til forhandlingerne om haltid hos de kommunale myndigheder. Som B-medlem kan man nemlig altid bruge DaFUs eller DIFs konsulenter.

Vedtægter 
Som ny forening skal man have vedtaget og godkendt et sæt vedtægter. Her findes et sæt standartvedtægter som kan tilrettes jeres nye forening. Jeres kommune vil spørge efter vedtægter når der skal søges om godkendelse af forening i kommunen. Der står meget mere om vedtægter og regler  for disse i denne pjece.

Pjece

Kontakt
Kontakt en af DaFUs udviklingskonsulenter, hvis du skal starte forening eller har spørgsmål i forbindelse med opstart af forening.

 

DaFU Aktuelt

Regelopdateringsår:
Kom på kursus - tryk her

Vision 25-50-75 møder:
27. okt. Brøndby
28. okt. Kolding
29. okt. Silkeborg
30. okt. Ålborg


1-2 Trænerkursus:

Aktuelt - Talentprojekt:

Samarbejdspartners

 
Dansk Floorball Union - Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20 - 2605 Brøndby - tlf. 72 11 91 90 - dafu@floorball.dk